FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Kungahuset
12/09/2016 at 17:07. Facebook
I helgen är det sista chansen att se Barock Blomsterjul på Drottningholms slott. Hovflorist Claes Carlsson har skapat en doft- och färgsprakande upplevelse i julens tecken. Läs mer och boka biljetter på
Film: #kaffegruppen/Kungahuset.se
#Kungahuset #Barockblomsterjul #Drottningholmsslott
Hjärt-Lungfonden
12/09/2016 at 15:11. Facebook
VINN BIO-BILJETTER!
Svante har ett hjärtfel och får veta att han bara har ett par dagar kvar att leva. Året är 1973 och forskningen har inte kommit så långt som idag. Plötsligt får Svante möjlighet att resa till framtiden – till år 2016 där vi kan laga hans hjärta.

Filmen sätter, om än med glimten i ögat, fingret på vad som faktiskt har hänt sedan 70-talet: hjärtforskningen har bidragit till...
View details ⇨
Inte rasist, men
12/09/2016 at 13:56. Facebook
Expo har kartlagt Sveriges största och farligaste nazistorganisation. Bara under förra året dömdes eller åtalades en dryg fjärdedel för vålds- eller vapenbrott. Samtidigt har flera förövare gått fria på grund av slarv i rättsväsendet. Det avslöjar Expo i kommande nummer av tidskriften.
Kattjouren
12/09/2016 at 14:00. Facebook
Detta underbara klipp är vi bara tvungna att dela med oss av, alla har rätt att leva utifrån sina egna villkor och detta klippet visar verkligen detta❣❣

Vilken lycka för denna lilla katt med speciella behov, som fick den bästa familjen som finns ❤❤❤❤❤❤
US Embassy in Sweden
12/09/2016 at 08:01. Facebook
The Swedish National Space Board talks to Swedish-American astronaut Jessica Meir about her life and her upcoming mission.
Julen är snart här, men det finns de som inte ser fram emot jullovet utan förknippar istället det med ensamhet och oro. För dem finns Bris här och vi håller öppet hela lovet. När du tvättar bilen eller handlar kaffe hos Circle K i december stödjer du samtidigt Bris och möjliggör att vi kan ge råd, stöd och information till barn och unga som behöver en vuxen att prata med. Du kan läsa mer om...
View details ⇨
Greenpeace Sverige
12/09/2016 at 09:11. Facebook
Agera: [ Bit.ly Link ]
Vi kräver att regeringscheferna i Sverige, Finland, Kanada och Ryssland håller sina löften och omedelbart agerar för att skydda det norra skogsbältet.
Försvarsmakten
12/09/2016 at 13:02. Facebook
- Vi kan jobba i tre dimensioner. Det vill säga både i luften, på ytan och under ytan, säger Anna Jönsson, fartygschef ombord på HMS Helsingborg. Se videoklippet om skarpa skjutningar med en korvett.
Socialdemokraterna
12/09/2016 at 10:09. Facebook
✨ MAXA FREDAGSKÄNSLAN
Du bara måste dela den goda nyheten!

Regeringen sänker CSN-räntan: i snitt 1700 kr mindre i kostnad per år. Svenska modellen blir starkare OCH smartare när alla kan plugga!
Djurens Rätt
12/09/2016 at 09:59. Facebook
Alla djur vill leva, alla djur vill må bra <3

DELA och sprid budskapet!
Musikhjälpen
12/09/2016 at 06:00. Facebook
Hipp hurra, vi har byggt en app! :D Så gör som Josefine, Pelle och Kodjo säger - ladda hem appen och börja önska låtar! Du får naturligtvis önska vilka låtar du vill ;) Med hjälp av appen kan du dessutom enkelt följa #mh16 och påverka vad som händer i buren även när du är på språng.

Du hittar appen på t.sr.se/MHappen!
Inte rasist, men
yesterday at 18:34. Facebook
Se Jimmie Åkesson svara på frågor om varför han omger sig med folk som dömts för sexuellt ofredande och kvinnomisshandel i Malou Efter tio.
Vänsterpartiet
yesterday at 17:00. Facebook
Vänsterpartiets migrationspolitiska talesperson Christina Höj Larsen förklarar vad 140 miljarder i sänkta skatter får för konsekvenser, här i debatt med moderaternas Johan Forsell.
Piratpartiet
yesterday at 18:56. Facebook
UNICEF Sverige
yesterday at 15:41. Facebook
I förrgår dödades en UNICEF-frivillig som arbetade vid en av våra barnvänliga trygga platser i västra Aleppo. Han träffades av en kula när han skulle gå med barnen till deras boende efter morgonens aktivitet. Ahmed Tawfik var 24 år gammal och studerade ekonomi.

Situationen för barnen och deras familjer i Aleppo förvärras allt mer. Idag gästbloggar Hanaa Singer, chef för UNICEF i Syrien, om...
View details ⇨
Utan vatten skulle inget kunna leva på vår planet. Ändå håller vi människor på att förstöra haven.

Om vi fortsätter som hittills kommer inte bara haven och djuren att dö, utan även vi.

Engagera dig och var med och rädda haven. Skriv gärna en kommentar om varför detta är viktigt för dig och hjälp oss att sprida budskapet vidare.Tack, vi behöver dig!
Centerpartiet
yesterday at 16:43. Facebook
Idag har Annie Lööf jultalat! Om vad vi vill göra för ett tryggare och säkrare Sverige. Se hela talet på vår Youtube och läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
yesterday at 11:00. Facebook
Kattjouren
yesterday at 14:20. Facebook
Våra underbara vänner som ska vara med oss överallt <3<3
Känner ni igen detta ?