FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Rotown Rotterdam
12/09/2016 at 15:16. Facebook
#TIP Zondag en maandag vertonen onze vrienden van KINO Rotterdam de docu over Nick Cave: One More Time With Feeling. Nog leuker: speciaal voor kaarthouders van Festival Stille Nacht Rotterdam biedt KINO een fijne korting aan!

Meer info: bit.ly/2hbwW6o

Nick Cave: One More Time, With Feeling (2D)

EVENT - facebook.com
AIR Amsterdam
12/09/2016 at 18:00. Facebook
Woest & Wild & Wild on Tour!
Dinsdag 27 december komen Phalerieau, The Happy Feelings, K-Liber, Julio & Baby Jesus en @Woest & Wild Soundsystem Woest & Wild doen in AIR Amsterdam!
Ben jij ook klaar om de kerstvakantie lekker Woest & Wild te gaan?

Woest & Wild On Tour - Air Amsterdam

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
12/09/2016 at 13:16. Facebook
De eigenzinnige Nederlands-Amerikaanse Rachel Louise is een druk baasje. Ze schrijft nummers voor andere artiesten, speelde in de band van Dotan en nam ondertussen nieuwe muziek op met de producers van AURORA in Noorwegen. De resultaten daarvan hoor je op EP 'Big Girls' én live in Bitterzoet op vrijdag 17 maart: .

Kaarten zijn vanaf zaterdag 10 december om 10.00 uur te krijgen.

Rachèl Louise in Bitterzoet

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
12/09/2016 at 08:41. Facebook
Lekker knallen volgend jaar november. Voorverkoop gestart!

Tickets en info: [ Metropool.nl Link ]

Legends Of Rock Tribute Festival

EVENT - facebook.com
Rotown Rotterdam
12/09/2016 at 11:09. Facebook
#NEW DOOL staat op zaterdag 25 februari in Rotown! Eerder dit jaar stond de band nog in een uitverkochte V11. Support is er door Ggu:ll. Voor fans van The Devil's Blood, Esben and The Witch, GOLD en Sisters Of Mercy.

DOOL + Ggu:ll at Rotown

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
12/09/2016 at 11:03. Facebook
Een rock supergroep van eigen bodem: DOOL. Met leden van Elle Bandita en The Devil's Blood maken ze gothrock met psychedelica en metal. Op donderdag 9 maart staat het vijftal in OT301 in Amsterdam. De kaartverkoop start maandag 12 december om 12.00 uur via

DOOL in OT301

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
12/09/2016 at 10:59. Facebook
Na een prachtig optreden op 7 Layers Festival, komt singer-songwriter Matt Maltese voor een intiem eigen optreden naar Paradiso op donderdag 12 januari: .

Beïnvloed door artiesten Leonard Cohen en Francoise Hardy maakt Maltese melodieuze en aangrijpende liedjes. Subtiliteit is het toverwoord in zijn muziek.

De kaartverkoop is gestart via bovenstaande link.

Matt Maltese in Paradiso

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
12/09/2016 at 09:00. Facebook
Halverwege 1992 stond The Jesus And Mary Chain voor het laatst op een Nederlands podium met een eigen show, in Paradiso. Op woensdag 19 april 2017, 25 jaar later, komt daar verandering in: .

Dan staan de broers Jim en William Reid, die samen het hart en de ziel van de band vormen staan dan, wederom op de planken van Paradiso Amsterdam. Het zevende album 'Damage And Joy' komt in maart uit en...
View details ⇨

The Jesus And Mary Chain in Paradiso

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
yesterday at 14:15. Facebook
Een van de meest gestreamde artiest op Spotify; Ronnie Flex, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te...
View details ⇨

Ronnie Flex in Paradiso Noord

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
yesterday at 10:00. Facebook
Bevestigd: 10 maart - BLØF!!
Een avond Bløf staat garant voor een hele lading hits die werkelijk iedereen kan meezingen, de beste albumtracks uit de inmiddels indrukwekkende catalogus en een tot in de puntjes verzorgde show. Een concert van deze band is in elk geval altijd de moeite waard! Voorverkoop start aankomende zaterdag om 09:30 uur!
Tickets & info: [ Metropool.nl Link ]
[ Facebook.com...
View details ⇨

Bløf in Metropool

EVENT - facebook.com
Rotown Rotterdam
yesterday at 10:02. Facebook
#NEW BLOF komt op vrijdag 24 maart naar Annabel! Dat wordt uit volle borst meebrullen op hits als 'Liefs Uit Londen', 'Ze Is Er Niet' en 'Aan De Kust'.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Motel Mozaique Concerts i.s.m. Annabel

Bløf in Annabel

EVENT - facebook.com
AIR Amsterdam
yesterday at 12:54. Facebook
8 people interested · 5 going

Kattekwaad

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
yesterday at 11:32. Facebook
Een mooie samenwerking met een Vlaams tintje: Flying Horseman geeft op donderdag 23 maart een theaterconcert in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 9 december om 10:00 uur. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. [ Paradi.so Link ]

Flying Horseman in De Brakke Grond

EVENT - facebook.com
Paradiso Amsterdam
yesterday at 09:20. Facebook
De Amerikaanse alternatieve rockband Buffalo Tom viert op donderdag 8 juni het 25-jarige bestaan van hun doorbraakalbum ‘Let Me Come Over’ uit 1992, met o.a. de single ‘Taillights Fade’. In dat zelfde jaar schitterde de band op Pinkpop tussen o.a. Pearl Jam, The Cult en Lou Reed.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar: [ Paradi.so Link ]

Buffalo Tom - Let Me Come Over 25th anniversary in Paradiso

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
12/07/2016 at 21:20. Facebook
MY BABY blies zojuist Paradiso omver! Nog geen genoeg van dit ijzersterke trio? Of deze show gemist? Op 17 maart staan ze hier!

MY BABY - Melkweg Amsterdam

EVENT - facebook.com
Poppodium Metropool
12/07/2016 at 15:01. Facebook
Leuk! Bettie Serveert komt vrijdag op visite! Nog leuker: ze verloten een gesigneerd exemplaar van nieuwe plaat Damaged Good! Zetten ze een krabbel op ook nog en krijg je uitgereikt tijdens de show. Gooien wij er 2 vrijkaarten tegenaan + een reuzeposter voor aan je muur.
Meedoen voor de prijs is simpel: zet je even aanwezig in het evenement hieronder en roep iets Ikwillerigs hieronder zodat...
View details ⇨

Bettie Serveert

EVENT - facebook.com
Rotown Rotterdam
12/07/2016 at 14:36. Facebook
#NEW TONSTARTSSBANDHT komt op 18 februari met haar 'psychedelic boogie rock' naar V11! Andy White verdient zijn brood als gitarist van Mac DeMarco, maar in deze band breekt hij los van alle denkbare conventies. Voor fans van Syd Barrett, The Flaming Lips, Wand en Dungen.

Tonstartssbandht at V11

EVENT - facebook.com
93 people interested · 29 going

N2G - Moombahteam

EVENT - facebook.com