Facebook ID: 1425640823
Facebook Username: jonida.sanco
Facebook Name: Author: Jonida Sanço
Jonida Sanço
Jonida Sanço
11/14/2017 at 10:31. Facebook
Sot u zgjova. Shkova ne pune ku marr nje rroge qe me paguan pothuaj te gjitha shpenzimet e jeteses. Jam me fat per shkollen dhe mundesite qe iu hapen prinderve te mi dhe mua ne jete. Kjo grua e moshuar, qe do kete vuajtur tere jeten, u zgjua. Mblodhi ca sallata nga bacja per te pasur ndonje leke per drita e uje, e ilace, e per cfaredo tjeter qe duhet per te mbijetuar. Ajo s'ka mundesi tjeter... View more »
[Link] Sot u zgjova Shkova ne pune ku marr nje rroge qe me

Nisma #Thurje

facebook.com
Jonida Sanço
Jonida Sanço
11/12/2017 at 11:07. Facebook
Jonida Sanço posted on 11/12/2017
[Link] Jonida Sanço posted on 11/12/2017

Nisma #Thurje

facebook.com
Melsi Al
Jonida Sanço
Jonida Sanço
11/12/2017 at 10:41. Facebook
Heroina ime e re!!!
[Link] Heroina ime e re

Nisma #Thurje

facebook.com
Sepi Sa
Si të luftosh korrupsionin pa dëmtuar veten dhe ata të cilët të ushqejnë
[Link] Si të luftosh korrupsionin pa dëmtuar veten dhe ata të cilët të ushqejnë

Nisma #Thurje

joq.al
'And I have a tender spot in my heart for cripples and bastards and broken things.'
[Link] 'And I have a tender spot in my heart for cripples and bastards and broken things '

Russell Brand

facebook.com
Jonida Sanço posted on 10/28/2017
[Link] Jonida Sanço posted on 10/28/2017

AJ+

facebook.com